Babyfoon met camera: de beste keuze?

De beste manier om jouw kindje in de gaten te houden tijdens het slapen. Je hoort en ziet alles wat er zich afspeelt op de babykamer en bent gelijk op de hoogte als je kindje wakker is en huilt. Wil jij graag een oogje in het zeil kunnen blijven houden als jouw kindje een dutje doet? Dat snappen wij als geen ander, want hoe moeilijk kan het soms zijn om je kindje alleen achter te laten in het slaapkamertje. Met behulp van een babyfoon met camera ben je verzekerd van een gerustgesteld gevoel, zonder dat je steeds op het kamertje hoeft te gaan spieken. Minder risico dus dat je kindje wakker daarvan wordt.

Voordelen babyfoon met camera:

💚 Niet alleen horen maar ook zien
💚 Geeft een geruster & veiliger gevoel
💚 Je hoeft niet bij ieder geluidje in actie te komen
💚 Uitbreidbaar met extra camera

Nadelen babyfoon met camera:

✖ Minder groot bereik dan audio babyfoon
✖ Prijziger dan babyfoons zonder camera
✖ Je kunt je ogen niet van het schermpje afhouden

Waarom een babyfoon met camera?

Een babyfoon met camera zorgt ervoor dat je op elk moment kunt zien en horen hoe de situatie op de babykamer is. De babyfoon bestaat uit een camera die je plaatst op de babykamer en een kleurenbeeldscherm die in het zicht van de ouders geplaatst word. Wil jij je kindje niet alleen kunnen horen op afstand maar ook zien hoe ze zich bewegen in het bedje? Dan biedt een babyfoon met camera de perfecte oplossing voor jou! Bij het in bedje leggen van jouw kleintje komen veel onzekerheden kijken voor jou als ouder, niet gek dus dat de meeste ouders kiezen voor een babyfoon met camera. Het liefst hou je je kindje iedere seconde in de gaten.

Nog niet helemaal overtuigd of je voor een babyfoon met camera moet kiezen of toch een andere model babyfoon beter bij jou past? Weeg bovenstaande voor- en nadelen dan goed tegen elkaar op, dan weet je zeker dat je de juiste keuze voor een babyfoon maakt!

✔️ #1 in Babyfoons ✔️ 45+ jaar ervaring in Baby Elektronica ✔️ 30 dagen "niet goed, geld terug"