Blog

Leuke online shopadresjes voor je kleintje

Hands up als je meer shopt voor je kleintje dan voor jezelf. Shoppen voor je kind is ook zóveel leuker. Al die cute designs en zachte materialen. Er zijn nog zoveel kleine merkjes die je echt absoluut niet wilt missen. Geloof me, na het zien van onderstaand lijstje begin jij direct weer je winkelmandje te vullen. We kunnen het dan ook altijd wel weer verantwoorden, want wát groeien ze snel zeg!

Mommy content tips

Of je nu in verwachting bent, plannen hebt om je gezinnetje uit te breiden, helemaal compleet bent als gezin of gewoon alleen geïnteresseerd in het moederschap: mommy content is gewoon ontzettend leuk en leerzaam. Buiten het feit dat je hier enorm veel tips & tricks uit kunt halen is het gewoon ook satisfying om het reilen en zeilen van een ander gezin te volgen.

Deze Insta mommies wil je volgen

Heerlijk toch, dat social media?! Lekker een kijkje nemen in the momlife van iemand anders. En dan met name de mommies die het "real" houden. Want we weten allemaal: hoe leuk onze Insta kiekjes er ook uitzien, het moederschap is niet altijd rozengeur en maneschijn. Find someone who can do both. En ik volg een aantal meiden die hier absoluut aan voldoen. Dus wil je nog wat leuke tips voor moms met leuke content? Here you go!

10x babykamer inspiratie

De babykamer. Wat ons betreft één van de allerleukste projecten die bij de voorbereiding op het ouderschap horen. Ik ken genoeg vrouwen die al jaren een Pinterestbord hebben met allerlei schattige kamertjes (guilty as charged), maar ik kan me goed voorstellen dat je een beetje overwhelmed wordt door het aanbod. Ik heb tien verschillende kamertjes uitgezocht die jou wellicht kunnen helpen met het maken van een keuze.