De nieuwe Alecto Baby Catalogus | 2021-2022 Collectie!

Blog

De nieuwe Alecto Baby Catalogus | 2021-2022 Collectie!

Hij is af! Trots presenteren we jullie de nieuwe Alecto Baby catalogus ter ere van ons 45-jarig bestaan. Bekijk hem snel voor een schitterend overzicht van onze 2021-2022 Collectie, vol met bekende én nieuwe toppers!

De Alecto DVM-200 is weer in de prijzen gevallen!

Deze babyfoon met camera heeft in maart 2021 voor de 5e keer het predikaat Best Reviewed gekregen van Kieskeurig.nl. De reviewscore van afgelopen maand is gemiddeld een 9,0.

Leuke online shopadresjes voor je kleintje

Hands up als je meer shopt voor je kleintje dan voor jezelf. Shoppen voor je kind is ook zóveel leuker. Al die cute designs en zachte materialen. Er zijn nog zoveel kleine merkjes die je echt absoluut niet wilt missen. Geloof me, na het zien van onderstaand lijstje begin jij direct weer je winkelmandje te vullen. We kunnen het dan ook altijd wel weer verantwoorden, want wát groeien ze snel zeg!

Mommy content tips

Of je nu in verwachting bent, plannen hebt om je gezinnetje uit te breiden, helemaal compleet bent als gezin of gewoon alleen geïnteresseerd in het moederschap: mommy content is gewoon ontzettend leuk en leerzaam. Buiten het feit dat je hier enorm veel tips & tricks uit kunt halen is het gewoon ook satisfying om het reilen en zeilen van een ander gezin te volgen.