Ruilen & Retourneren

RETOURNEREN

Heb je bij ons iets besteld en ben je toch niet helemaal tevreden over de aankoop? Geen probleem! Voor al onze webshopklanten geldt niet tevreden, geld terug. Je kunt jouw bestelling bij ons binnen 30 dagen na ontvangst kosteloos annuleren.

RETOURVOORWAARDEN

  1. Wettelijk gesteld geldt voor het retourneren van artikelen een retourtermijn van 14 dagen, maar wij hebben dit uitgebreid naar 30 dagen. Er geldt dus een retourtermijn van 30 dagen voor het retourneren van jouw artikel(en) vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen.
  2. Het artikel is in de originele staat en zit in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)
  3. Voor het retourneren kun je gebruik maken van het meegeleverde retourlabel, om jouw retour sneller te kunnen verwerken in ons magazijn vragen wij je om je retour aan te melden via je klantaccount:

EEN INCOMPLEET OF BESCHADIGD PRODUCT ONTVANGEN?

Wanneer je iets bij ons bestelt, mag je ervan uitgaan dat het een kwalitatief hoogwaardig product is. Mocht je een defect, beschadigd of incompleet artikel ontvangen hebben naar aanleiding van een bestelling via onze webshop dan zorgen wij graag voor een goede afhandeling hiervan. Is jouw product defect geraakt binnen de retourtermijn, dan kun je de garantie inroepen via onze klantenservice. 

Voor ieder aangekocht product via onze webshop geldt de wettelijke garantie van 2 jaar, deze houdt in dat een product hetgeen moet doen of is wat je als klant in alle redelijkheid ervan mag verwachten. De aangeboden eigen garanties of eventuele fabrieksgaranties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten welke je als consument hebt. Is het product defect geraakt buiten de retourtermijn, maar binnen de garantietermijn en heb je het product via onze webshop gekocht, kijk dan bij onze garantiebepalingen wat je kunt doen.

HOE SNEL WORD IK TERUGBETAALD NA HET RETOURNEREN?

Zodra de artikel(en) die via de webshop zijn besteld retour zijn gestuurd, ontvang je het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel/de geretourneerde artikelen inclusief leveringskosten zo snel mogelijk van ons terug. Hiervoor geldt een maximale termijn van 10 dagen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of totdat je hebt kunnen aantonen dat de goederen zijn teruggezonden (al naar gelang welk tijdstip eerst valt). Het aankoopbedrag ontvangt je via het betaalmiddel waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.