Onze beste babyfoons

We krijgen vaak vragen over de kwaliteit van babyfoons. “Wat is de beste babyfoon? ” of “Welke babyfoon is als beste getest?” Welke babyfoon is de beste koop? In dit artikel laten we zien wat onze beste babyfoons zijn. Dit kan op basis zijn van reviews van consumenten of de babyfoon tests van de consumentenbond. Maar natuurlijk ook onze jarenlange ervaring en expertise.

Babyfoons van alectobaby

Alecto Baby DBX-88 ECO Beste Koop

In Juni 2018 heeft de Consumentenbond de welbekende babyfoontest geüpdate. Hierbij is de Alecto Baby DBX-88 ECO full DECT audio babyfoon alweer als “Beste Koop” beoordeeld. Deze babyfoon scoort hoog op veelzijdigheid, namelijk een 8,0. Ook worden de prestaties en gebruiksgemak goed beoordeeld. 

Vier keer in de top 5

In de volledige lijst van geteste babyfoons staan Alecto babyfoons met 4 stuks in de top 5. Naast de DBX-88 ECO zijn ook de DBX-88 LIMITED, Babypark BP88, DBX-111 en DBX-92 getest. Deze 4 modellen zijn in de test op respectievelijk de 2e, 4e, 5e en 8e plaats geëindigd.

Best Reviewed

We vinden het erg belangrijk welke ervaringen mensen met onze producten hebben. We kunnen een product ontwikkelen zoals wij vinden dat het moet. Uiteindelijk gaat het om tevreden klanten.

Kieskeurig.nl, een onafhankelijke reviewsite voor consument, beloond elke maand de best beoordeelde producten per categorie met het predicaat “best reviewed’. Producten die een minimum aantal reviews hebben gekregen en een hoog cijfer scoren krijgen dit. Alleen de beste producten in een categorie krijgen dit stempel dus.

Bij Alecto baby zijn we er erg trots op dat veel van onze babyfoons “Best Reviewed” zijn. Sommige zelfs vaker dan één keer. Onderstaande lijst laat zien welke babyfoons het predicaat hebben ontvangen:

Onze eigen babyfoon test

 We willen de beste babyfoon in elke prijsklasse aanbieden. Daarvoor hebben onze technici een eigen babyfoon test. Na jarenlange ervaring weten we namelijk wat belangrijk is en waar onze babyfoons aan moeten voldoen. Zo zorgen we voor bedrijfszekere babyfoons voor de beste prijs. Want we willen dat veiligheid voor iedereen betaalbaar is.

Andere partijen reviewen onze babyfoons ook. Bijvoorbeeld de consumentenbond babyfoon test. Dit is een jaarlijkse, grondige test. Ook hier scoren onze babyfoons goed. Net als testen in het buitenland zoals Testmagazin.

Aan het laden
Aan het laden