Beste babyfoon volgens jonge ouders (en uit de test)

Jonge ouders waarderen onze babyfoons in hoge mate. Dat merken we bij Alecto in het aantal aankopen - we zijn niet voor niets de marktleider - maar ook uit het feit dat producten uit ons assortiment vaak de beste reviews krijgen op Kieskeurig.nl. Daar worden recensies achtergelaten door ouders die onze babyfoons al hebben gekocht. Dus daar zijn we extra trots op. Hieronder kun je lezen waarom zij onze babyfoons de beste vonden.

DBX-88 ECO Digitale DECT Babyfoon

Met deze babyfoon vielen we als eerste in de prijzen op Kieskeurig.nl. Ouders roemen vooral het gebruiksgemak en de geluidskwaliteit. Of zoals moeder Saskia het verwoord: “We hebben deze babyfoon nu ruim zes jaar in gebruik en zijn er nog steeds zeer tevreden over. Bereik is goed, geluid zo duidelijk dat je de baby kan horen ademen.”

IVM-200 Wifi Babyfoon met Camera

Heel trots zijn we ook op het feit dat onze babyfoons met WiFi en camera bij ouders in de smaak vallen. Moeder Betty schrijft tevreden: “Al meerdere camera's via Android als babyfoon geprobeerd maar niets werkte zoals het zou moeten. Nu de Alecto IVM-200 aangeschaft en deze werkt perfect. Duidelijke gebruiksaanwijzing dus makkelijk te installeren. Zelfs zonder wifi maar via je eigen netwerk heb je goed bereik.”

DVM-190 Babyfoon met Camera

Ook de babyfoon met camera DVM-190 wordt door ouders vaak geroemd. Vanwege het goede beeld, en de uitgebreide mogelijkheden. Of zoals gebruiker ‘chaquemain’ het meldt op Kieskeurig.nl: “Ik heb verschillende camera's in winkels vergeleken, maar deze komt er het beste uit qua degelijkheid en aantal functies.”

DVM-80 Babyfoon met camera

Deze babyfoon verdiende als nieuwste het predikaat Best Reviewed op Kieskeurig.nl. Ouders die deze babyfoon kochten waren vooral tevreden over de degelijkheid. Peter omschreef het zo: “Degelijke babyfoon met zeer duidelijk beeld. Doet wat ‘ie moet doen en beeld en geluid zijn van goede kwaliteit in zowel lichte als donkere omgeving. De ouderunit is compact en praktisch.”

Beste babyfoon uit de test is ook nog beste koop

Niet alleen ouders waarderen de babyfoons van Alecto. Ook de Consumentenbond heeft dat gedaan. In de categorie ‘babyfoons met beeld’ haalde onze DVM-70 zowel het predicaat ‘Beste uit de test’ en ‘Beste koop’. Ook in een andere categorie die de Consumententbond bekeek - babyfoons met alleen geluid - haalde Alecto dit dubbelpredikaat. De DBX-88 ECO was in deze test zowel ‘Beste uit de test’ als ‘Beste koop’.

Aan het laden
Aan het laden