WiFi babyfoon: de beste keuze?

De meest moderne manier om jouw kindje in de gaten te houden is met een WiFi babyfoon. Qua functionaliteiten lijkt deze natuurlijk heel erg op de babyfoon met camera en zorgt deze babyfoon ervoor dat je alles in de babykamer zowel met beeld als geluid in de gaten kunt houden. Grote verschil is dat je voor een WiFi babyfoon alleen de camera voor op het kamertje hoeft aan te schaffen, de verbinding en het beeld lopen via een app op de telefoon.

Voordelen WiFi babyfoon:

💚 Beeld & geluid direct op je smartphone
💚 Geeft een geruster & veiliger gevoel
💚 Met meerdere personen tegelijkertijd kijken
💚 Goedkoper in aanschaf dan babyfoon met camera

Nadelen WiFi babyfoon:

✖ Niet handig om mee te nemen op vakantie
✖ Je hebt een stabiele internetverbinding nodig
✖ Batterij van smartphone raakt wat sneller leeg
✖ Duurder dan audio babyfoon

Waarom een WiFi babyfoon?

Een WiFi babyfoon zorgt er, net als een babyfoon met camera, voor dat je op elk moment kunt zien en horen hoe de situatie op de babykamer is. Alleen in het geval dat je kiest voor een WiFi babyfoon, hoef je alleen de camera aan te schaffen en deze op het kamertje te plaatsen. De verbinding verloopt vervolgens eenvoudig via je smartphone. Dit scheelt dan ook in de aanschafkosten van een WiFi babyfoon.

Nog niet helemaal overtuigd of je voor een WiFi babyfoon moet kiezen of toch een andere model babyfoon beter bij jou past? Weeg bovenstaande voor- en nadelen dan goed tegen elkaar op, dan weet je zeker dat je de juiste keuze voor een babyfoon maakt!

✔️ #1 in Babyfoons ✔️ 45+ jaar ervaring in Baby Elektronica ✔️ 30 dagen "niet goed, geld terug"