Reviews

Based on 707 reviews
81%
(572)
15%
(103)
3%
(22)
1%
(9)
0%
(1)
werk zeer goed

het is een hele mooie babyfoon en met lange kabels

Fijne babyfoon

Het is een fijne babyfoon die gemakkelijk in gebruik is. Je hoeft nauwelijks iets te doen. Gebruik vooral de VOX modus, want de hele tijd het beeldscherm van de ouderunit aan hebben vreet batterij. De babyfoon geeft goed beeld. Ik heb hem vooral gekocht omdat je er meerdere camera’s op aan kan sluiten. Het bereik in onze betonnen nieuwbouwwoning is niet altijd optimaal.

Goeie weegschaal

Fijne weegschaal, makkelijk in gebruik en snel in elkaar gezet. zeker een aanrader

Echte aanrader en goede service

Ik ben erg te spreken over de DVM200XL (en uitbreidingscamera). Hiervoor had ik andere type babyfoons met camera van Alecto; hiervan ging er bij een de accu kapot. Ik heb deze mogen omruilen voor dit type omdat die andere niet meer leverbaar was. Dit is de beste babyfoon die ik tot nu toe heb gehad!
Scherp beeld, goed geluid en veel opties. Maak veel gebruik van de split-screen functie en ook gaat de accu van dit type verrassend lang mee. Hij staat soms een paar dagen aan zonder dat hij opgeladen hoeft te worden. Naast dit topproduct levert Alecto ook nog goede service. Kortom, twijfel niet en ga ervoor!

Mooi betrouwbare babyweegschaal

Mooie stabiele weegschaal. Goed voor zowel baby's als kleine dieren. Enige puntje is dat hij van kunststof is en iets slap aanvoelt. Ben benieuwd hoe hij het over de jaren doet.

snel geleverd.

Alleen wel een grote doos voor zo'n klein dingetje. Had ook in de brievenbus gepast

Top product

Hele fijne weegschaal, werkt goed. Ook de meetfunctie voor de lengte.
Enige wat handig had geweest was een draagtas. Aangezien wij deze weegschaal op het moment ook vaak mee moeten nemen. Maar verder een heel fijne weegschaal.

Fijne babyfoon

Naast een simpele oudere babyfoon met fysiek 2e scherm deze babyfoon aangeschaft zodat ik ook met een app op afstand kan kijken. Fijn dat je de app op meerdere toestellen kunt installeren en de beeldkwaliteit vind ik ook heel goed.
Klein nadeel; ik wil de camera op een kast plaatsen en dat is wat lastig. Hij moet ergens tegenaan vastgemaakt worden, anders haalt hij de filmhoek naar onder niet. Ik wil hem niet aan de muur of kast vastplakken maar heb hem nu aan een (verzwaard) doosje vastgeplakt en deze op de kast gezet. Dit werkt prima.

Hele fijne babyfoon

Deze babyfoon heeft een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en doet alles wat 'ie moet doen. Voor onze eerste twee kindjes hadden wij een soortgelijke Alecto babyfoon. Baby #3 is een nakomertje en dus moesten wij alles weer opnieuw aanschaffen. Ik wist direct dat ik weer voor dit model van Alecto wilde gaan.

De babyfoon heeft duidelijke functies, zonder overkill. Ik vind het fijn dat ik vanaf beneden een muziekje op de babykamer kan aanzetten of tegen mijn kindje kan praten. Een ander voordeel is dat je altijd weet welke temperatuur het op de babykamer is. Zeker in de eerste weken en tijdens een warme zomer is dat een groot pluspunt.

Qua bereik van de babyfoon heel tevreden. De parent unit is niet groot en clip je gemakkelijk aan je broek als je even naar buiten loopt.

Top product waar je jaren plezier van kunt hebben.

Heel blij

Super tevreden dat we met de nieuwe oplader het probleem hebben verholpen

Fijne babyphone

Tevreden mee! Het is een goede scherm kwaliteit.

Wekker met duidelijk licht👍🏼

Deze wekker aangeschaft voor mijn moeder van 88 zodat ze ‘s nachts de tijd goed kan zien in het verzorgingstehuis, ik heb hem opgehangen met een stevige haak aan de muur met koord zodat ze hem kan draaien als ze het te licht vindt, vanaf 22.00 uur staat hij op blauw zo weet ze dat t slaaptijd is, perfect klokje👍🏼

Prachtig apparaat

Ik heb geen baby, maar een zieke man die ook Alzheimer heeft. Hij slaapt beneden en ik boven. Het duurde even voor hij begreep wat de bedoeling was,maar het werkt perfect. Vooral als hij roept dat ik terug kan praten. Een geweldige uitkomst voor mij. Elly G.

perfect!

really fast, all ok!

Babyphone au top

Babyphone génial ! Simple d'utilisation, distance de fonctionnement suffisante pour une maisond'un étage. Qualité d'image très bonne. Batterie de l'unité bébé suffisante pour tenir la nuit. Mode eco possible, avec réglage du niveau sonore auquel nous souhaitons être notifiés

Prima babyphone

Wij hebben deze babyphone cadeau gekregen en zijn er erg blij mee.
Het geluid is helder en de bediening is eenvoudig. De sterrelampjes zien er leuk uit, al denk ik niet dat je er kwa licht iets aan hebt.

Mooie babyfoon

Wij waren op zoek naar een babyfoon zonder camera, maar met muziek en temperatuur indicatie. Mijn schoonzus heeft deze ook en bevalt erg goed. Ik vind de lichtgrijze kleur ook erg mooi!

Video baby monitor

Very good baby camera , easy to understand how it works , good battery , everything is very good.

Geweldige babyfoon

Een geweldige babyfoon. Helder geluid. Leuke slaap melodietjes. Bereik is prima.

Top!

Gekocht op de negenmaandenbeurs en zojuist uitgetest. Ik ben helemaal onder de indruk. Wat een fijne babyfoon en ziet er ook mooi uit.

Top weegschaal

Snelle verzending. Is een ligt weegschaal en is handig in gebruik + zit een handig tasje in om makkelijk mee te nemen of opbergen.

Alecto babyfoon

Fijne Babyfoon, duidelijk scherm en veel opties voor geluid af te spelen!

Fijne weegschaal

Ik gebruik deze weegschaal voor m’n werk als kraamverzorgster. De weegschaal is licht dus makkelijk om mee te nemen, en makkelijk in gebruik weegt precies! Ik ben er heel blij mee. Top!

Simpel en doet wat het moet doen

hebben zelf camera's, deze zijn echter niet geschikt als babyfoon, we zochten dus een die echt specifiek alleen geluid regelde, deze was perfect, goede prijs, geen camera (scheelt weer beveiligen), en binnen 2 seconden geinstalleerd. Top ding!

Juist onderdeel makkelijk te bestellen en snelle levering.