Link in Bio

DBX-88GS - Babyfoon

De DBX-88GS is niet voor niets een begrip in Nederland wat betreft babyfoons. Naast alle basisfunctionaliteiten kun je met deze babyfoon bijv. op afstand terug praten.

Shop hier

DVM-275 - Babyfoon

Met de DVM-275 heb je altijd goed zicht op je kindje. Dankzij de pantilt camera beweeg je de camera op afstand in het rond.

Shop hier

BC-21 - Luchtbevochtiger

Combineer een luchtbevochtiger met een sterrenhemel projectie en je creëert de perfecte setting om je kleintje heerlijk in slaap te laten vallen.

Shop hier

DVM-200 - Babyfoon

De DVM-200 blijft mateloos populair onder nieuwe ouders. Wist je al dat onze DVM-200 al 5x als "Best Reviewed" bestempeld is door kieskeurig.nl?

Shop hier

BC-100 Slaaptrainer

Zondag is het Wereld Droomdag! Tijd voor wat extra nachtrust.. Met onze BC-100 Slaaptrainers leer je jouw kindje het verschil tussen dag en nacht.

Shop hier

BFP-66 - Foodprocessor

De gebruiksmogelijkheden van onze BFP-66 zijn ontzettend divers. De foodprocessor heeft namelijk 5 verschillende functies: stomen, pureren, opwarmen, flessenwarmer en het steriliseren van flessen/spenen.

Shop hier

BC23 - Luchtbevochtiger

Onze BC23 is een uitstekende toevoeging aan jouw babykamer. Het stijlvolle apparaatje werkt namelijk niet alleen als luchtbevochtiger, maar ook als nachtlampje en aroma geurverspreider.

Shop hier

DVM-64 - Babyfoon

De DVM-64 is een ideaal instapmodel. De babyfoon bestaat uit een camera en 2.4" scherm met kristalhelder beeld, zowel overdag als 's nachts.

Shop hier

BW600 - Flessenwarmer

Breng de melk of het hapje binnen no time op temperatuur met onze gloednieuwe BW600. Binnen 5 minuten is jouw flesje gelijkmatig verwarmd!

Shop hier

DBX-84 - Babyfoon

Onze DBX-84 is een ware aanwinst voor de babykamer. Hij brengt niet alleen gezelligheid, maar heeft ook talloze praktische voordelen.

Shop hier

Tijd voor een badje!

Met behulp van onze schattige BC-11 HIPPO weet je zeker dat de temperatuur van het badje niet te heet is voor jouw kindje.

Shop hier

GP van Zandvoort

Staat er dit weekend een bezoekje aan de GP op de planning? 🏁 Vergeet dan niet het gehoor van jouw kids te beschermen met één van onze gehoorbeschermers. 📷@odieltje

Shop hier

Review door @Mijngelukje

"Met de babyfoon die ik heb gekozen kan je ook liedjes laten afspelen en terug praten. Het beeld is ondanks dat het erg donker is in de kamer heel duidelijk te zien!"

Shop hier

BC-24 - Luchtbevochtiger

Heeft je kindje last van eczeem of bijvoorbeeld hooikoorts? Met een ultrasone luchtbevochtiger zorg je voor de juiste luchtvochtigheid in de kamer.

Shop hier

BC100BUNNY - Slaaptrainer

Met onze BC-100 Slaaptrainer leer je jouw kindje het dag- en nachtritme te begrijpen. Zo voorkom je dat je kind om 5 uur 's ochtends naast je staat.

Shop hier

Het is Wereld Muggendag

Met onze BC14 Insectenlamp worden muggen het apparaat in gezogen en krijgen ze geen kans meer om jouw kleintje 's nachts te bijten.

Shop hier

Babycare producten

Als ouder ken je Alecto Baby vast van onze babyfoons, maar we hebben nog veel méér fijne babycare producten. Zoals deze baby manicure set.

Shop hier

Babyfoon keuzehulp

Geen idee welke babyfoon bij jou past? Met onze babyfoon keuzehulp ontdek je binnen no time welke babyfoon de beste keuze is voor jouw gezin. 💙

Naar de keuzehulp

Dag van de olifant

Morgen is het Dag van de Olifant! 🐘 Is jouw kindje ook zo gek op olifanten? Dan is onze BC350-ELEPHANT zijn of haar nieuwe beste vriend!

Shop hier

DVM71BK - Babyfoon

Met deze handige DVM71BK babyfoon met camera heb je altijd een veilige privéverbinding met je kindje. 💙

Shop hier

BW-512 CAR voor onderweg

Ga je op vakantie met de auto? Dan is onze BW-512 CAR de ideale oplossing voor flesjes onderweg. Dat scheelt weer een stop bij het tankstation. 😉

Shop hier

SMARTBABY5 - WIT

De SMARTBABY5 sluit je eenvoudig aan in je eigen WiFi netwerk. Zo kun je makkelijk je kindje in de gaten houden via je smartphone.

Shop hier

BC-29 Weegschaal

Volg de groei van jouw baby op de voet met onze BC-92. Dankzij het stabilisatiesysteem weet je zeker dat je jouw beweeglijke kindje nauwkeurig opmeet.

Shop hier

BC-125GS - Baby projector

Creëer een rustgevende omgeving voor je kleintje met onze BC-125GS baby projector. De babyprojector projecteert kleurrijke beelden terwijl er rustige slaapliedjes door de kamer klinken. 💙

Shop hier

DVM-77 - Babyfoon

Babyfoons met camera's zijn tegenwoordig erg populair. De DVM-77 is een betaalbare babyfoon met camera die daarnaast voorzien is van een 2.8" kleurenscherm. 💙

Shop hier

@mandyronda test onze DVM-200 Babyfoon

Benieuwd hoe onze DVM-200 in de praktijk bevalt? Mommy @mandyronda deelde haar eerlijke review over deze babyfoon op haar Instagrampagina. 💙

Shop hier

BC100PANDA - Slaaptrainer

Met onze BC100PANDA leer je jouw kindje wanneer de dag begint en wanneer de dag eindigt. De gele kleur betekent tijd om op te staan, de blauwe kleur betekent tijd om te slapen. 💙

Shop hier

DBX-85 LIMITED - Babyfoon

De DBX-85 LIMITED uit onze ECO-reeks is niet voor niets één van de best verkochte babyfoons. De DBX-85 LIMITED biedt alles wat je van een goede babyfoon mag verwachten. 💙

Shop hier

BW700BK - Flessenwarmer

Een flessenwarmer is niet alleen ideaal voor het verwarmen van flesjes. Het is namelijk ook de perfecte oplossing voor het verwarmen van babyvoeding in potjes. 🥄

Shop hier