DECT babyfoon: de beste keuze?

De beste manier om jouw kindje 100% storingsvrij in de gaten te houden tijdens het slapen. Je hoort alles wat er zich afspeelt op de babykamer en bent gelijk op de hoogte als je kindje wakker is en huilt. Bij een DECT babyfoon is het wel goed om rekening te houden met de straling die deze babyfoon kan geven, plaats de babyfoon voor de zekerheid niet binnen 3 meter van de baby en zet als de babyfoon de optie heeft de ECO functie aan, hierdoor kan de straling handmatig ingesteld worden. Vind jij het voldoende om je kindje alleen te horen en ben je vooral op zoek naar een babyfoon die 100% storingsvrij is? Dan is een DECT babyfoon perfect geschikt voor jou.

Voordelen DECT babyfoon:

💚 100% storingsvrij
💚 Veilige & betrouwbare verbinding
💚 Helder geluid
💚 Bijna niet te hacken

Nadelen DECT babyfoon:

✖ Je kunt je kindje alleen horen
✖ Minder goed bereik door muren heen
✖ Stralingsgevaar
✖ Niet te verbinden met je smartphone

Waarom een DECT babyfoon?

Een DECT babyfoon werkt vrij eenvoudig én is misschien wel de meest betrouwbaar babyfoon, als het aankomt op storingen. Je hebt dan weliswaar geen beeld waarop je je kindje in de gaten kunt houden, maar je weet zeker dat het geluid je nooit in de steek zal laten. Dit komt door het gebruik van de draadloze digitale verbinding. Door deze technologie ontstaat wel een nadeel, namelijk stralingsgevaar. Echter beschikken de meeste DECT babyfoons over een ECO functie, deze functie biedt de mogelijkheid handmatig de straling, het energiegebruik en het bereik in te stellen.

Nog niet helemaal overtuigd of je voor een DECT babyfoon moet kiezen of toch een andere model babyfoon beter bij jou past? Weeg bovenstaande voor- en nadelen dan goed tegen elkaar op, dan weet je zeker dat je de juiste keuze voor een babyfoon maakt.

✔️ #1 in Babyfoons ✔️ 45+ jaar ervaring in Baby Elektronica ✔️ 30 dagen "niet goed, geld terug"