Babyfoon met groot bereik: de beste keuze?

De beste manier om jouw kindje op grote afstand in de gaten te houden tijdens het slapen. Je hoort alles wat er zich afspeelt op de babykamer en bent gelijk op de hoogte als je kindje huilt. Wil jij vooral goed ontvangst behouden als de afstand tussen jou en je kindje iets groter wordt? Kies dan voor een babyfoon met groot bereik, deze biedt jou een bereik tot wel 3km afstand van de kinderkamer. Zo kun je met een gerust gevoel wat meer afstand tussen jou en je kindje laten komen, zonder dat de babyfoon en het bereik je in de steek laten.

Voordelen babyfoon groot bereik:

💚 Relatief goedkoop in aanschaf
💚 Bereik tot wel 3km
💚 Makkelijk uit te breiden
💚 Eenvoudig & snel in gebruik

Nadelen babyfoon groot bereik:

✖ Je kunt je kindje alleen horen
✖ Kan soms ruis ontstaan op ouderunit
✖ Basic design
✖ Niet te verbinden met je smartphone

Waarom een babyfoon met groot bereik?

Een babyfoon met groot bereik is veruit de betrouwbaarste babyfoon als het aankomt op helder en duidelijk bereik tot 3km afstand. Deze babyfoon werkt namelijk met een analoge portofoon, die beter bekend staat als de walkietalkie. Komt het tijdens het slaapje van jouw kindje vaker voor dat de afstand wat groter is dan 'normaal'. Ga je bijvoorbeeld snel een klein blokje om met de hond of doet er zich een andere situatie voor waarbij de afstand wat groter is? Dan is de babyfoon met groot bereik met uitstek de beste keuze voor jou!

Nog niet helemaal overtuigd of je voor een babyfoon met groot bereik moet kiezen of toch een andere model babyfoon beter bij jou past? Weeg bovenstaande voor- en nadelen dan goed tegen elkaar op, dan weet je zeker dat je de juiste keuze voor een babyfoon maakt!

✔️ #1 in Babyfoons ✔️ 45+ jaar ervaring in Baby Elektronica ✔️ 30 dagen "niet goed, geld terug"