Baby Thermometerset 2-teilig, weiß

Artikel-Nr. BC-04
BC-04: Set thermometers voor je baby. De BC-04 is een baby thermometer set bedoeld voor gebruik door jonge gezinnen. Hij bestaat uit een traditionele thermometer met flexibele tip en een tweede thermometer in fopspeenvorm. Het is een van die zaken die horen bij het jonge ouderschap: je moet de
Im Moment nicht verfügbar. Geringer Lagerbestand Auf Lager
stuk(s)
Preis
€ 14,99
Preis per stuk(s)
incl. Steuern
Dieses Produkt ist im Moment leider nicht verfügbar.
Beschreibung

BC-04: Set thermometers voor je baby.

De BC-04 is een baby thermometer set bedoeld voor gebruik door jonge gezinnen. Hij bestaat uit een traditionele thermometer met flexibele tip en een tweede thermometer in fopspeenvorm.

Het is een van die zaken die horen bij het jonge ouderschap: je moet de temperatuur van je kindje opnemen. Bij de allerjongsten is dat een standaard handeling, maar ook als je kindje wat ouder wordt zal je toch een enkele keer moeten controleren of er geen sprake is van verhoging of koorts. Voor dit klusje wil je natuurlijk het beste voor je kind en zoek je een thermometer die veilig en vertrouwd is. Eentje die geen scherpe randjes of onveilige elementen bevat zoals glas of kwik. Dan kom je al gauw bij de producten van Alecto uit. Deze twee thermometers voldoen precies aan je wensen.

Wat kun je met deze thermometers allemaal?

De thermometer met fopspeenvorm is uitermate geschikt voor de allerkleinsten. Je stopt hem simpel in je baby’s mond, en op het goed af te lezen scherm kun je precies zien wat je kindjes temperatuur is. In sommige gevallen is het beter om te vertrouwen op een traditionele baby thermometer. De traditionele thermometer uit deze set heeft een flexibele tip en is voor je kindje aangenaam in het gebruik. 

Voor beide thermometers geldt dat ze zijn voorzien van een koortsalarm. Als de temperatuur van je kindje echt te hoog is geeft de thermometer dat met signaaltjes aan. Ook zijn beide thermometers uitgerust met een geheugen. Zo kun je altijd zien wat de temperatuur ten opzichte van de laatste meting was. Is de temperatuur iets gedaald of juist iets gestegen? Nuttige informatie! De thermometers zijn zodanig ontworpen dat de meting niet alleen nauwkeurig gebeurt, maar ook zo min mogelijk ongemakken bij de kleine veroorzaken. 

De BC-04 thermometer set voor baby’s in het kort:

  • Eén traditionele thermometer met flexibele tip
  • + Eén thermometer met fopspeenvorm voor de allerkleinsten
  • Eenvoudig in gebruik; met één druk op de toets temperaturen
  • Voorzien van koortsalarm
  • Geheugen van de vorige meting

Alecto Babycare, vaak als beste uit de bus

Alle ouders kennen Alecto van onze babyfoons waarin we de marktleider zijn in de Benelux. We komen met onze producten regelmatig als beste uit de bus vanwege onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat geldt natuurlijk ook voor onze thermometer en thermometersets waar de BC-04 er eentje van is.

Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Spezifikationen
Schaltet sich automatisch aus Ja
Batterie fast leer Anzeige Ja
BPA-frei Nvt
Display Ja
Garantie 24 maanden fabrieksgarantie (batterijen 12 mnd)
Auch im Auto verwendbar (12 V) Ja
Farbe wit
Fieberalarm Ja
Maximaler Wägebereich Nvt
Messbereich 32,0 - 43,0 graden
Messung mit Mond / Arm / Rectaal
Präzision 0,1 Celsius
Reset/Kalibrierung Nvt
Optional erhältlich Nvt
Aufwärmzeit (50 ml bei 37° C) Nvt
Messgeschwindigkeit 10 seconden
Temperaturanzeige Nee
Bewertungen (0)
Es gibt noch keine Bewertungen.

    Laden
    Laden