KiKa & Alecto Baby

KiKa & Alecto Baby

In een wereld vol geluiden en prikkels is gehoorbescherming voor kinderen van essentieel belang. Tegenwoordig worden kinderen steeds vaker blootgesteld aan harde geluiden, wat kan leiden tot blijvende gehoorschade. Opgelopen gehoorschade zal altijd blijven en kan niet meer hersteld worden, des te belangrijker is het investeren in goede gehoorbescherming. Door de samenwerking tussen Alecto Baby & KiKa  kun je nu het gehoor van je kinderen beschermen én een bijdrage leveren in de strijd tegen kinderkanker.  Dat is precies wat de Alecto BV-71 KiKa gehoorbeschermer mogelijk maakt.

Het belang van gehoorbescherming

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een groeiend aantal kinderen gehoorproblemen ervaart als gevolg van gehoorschade. De ontwikkelende gehoororganen van kinderen zijn kwetsbaar en gevoelig voor harde geluiden, en in een wereld waar lawaai vaak onvermijdelijk is, is preventie cruciaal. Denk aan vuurwerk tijdens oud en nieuw, luide festivals, kermisattracties en vele andere evenementen waar geluidsniveaus pieken. Het is onze verantwoordelijkheid als ouders om hun gehoor te beschermen.

Alecto BV-71 KiKa: Gehoorbescherming met een goed doel

De Alecto BV-71 KiKa is niet zomaar een gehoorbeschermer voor baby's en kinderen; het is een gebaar van liefde en solidariteit. Door deze gehoorbeschermer aan te schaffen, draag je niet alleen bij aan de bescherming van het gehoor van je kind, maar ook aan de strijd tegen kinderkanker. Een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), een organisatie die zich onvermoeibaar inzet voor onderzoek naar kinderkanker.

Bescherming op festivals & evenementen

Steeds meer gezinnen bezoeken festivals en evenementen om te genieten van muziek en cultuur. Hoewel dit gezellige uitstapjes zijn, is het belangrijk om te onthouden dat kinderen gevoeliger zijn voor luide geluiden. De Alecto BV-71 KiKa gehoorbeschermer is de ideale keuze voor ouders die hun kinderen meenemen naar festivals en evenementen. Hier is waarom:

  • Dempt schadelijke en luide geluiden, terwijl omgevingsgeluid behouden blijft;
  • Lichtgewicht en inklapbaar, waardoor makkelijk mee te nemen naar elk evenement;
  • Universele pasvorm geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden oud;
  • Comfortabel dankzij de zachte hoofdband;
  • Eenvoudig aanpasbaar voor de perfecte pasvorm;
  • Helpt kinderen ongestoord te slapen onderweg;
  • De gehoorbeschermer straalt de levendige en herkenbare KiKa-kleuren uit;
  • Draag bij aan de strijd tegen kinderkanker met je aankoop.

Bescherm het gehoor & steun KiKa

Alecto Baby staat bekend om producten die het leven van moderne jonge ouders gemakkelijker maken. Onze gehoorbeschermers voor kinderen, behorend tot de BV-71 lijn, zijn ontwikkeld met zorg en expertise. Niet alleen bescherm je het gehoor van je kind, maar met de BV-71 KiKa draag je ook actief bij aan het welzijn van kinderen die strijden tegen kanker.

Bescherm het gehoor van je kinderen en draag tegelijkertijd bij aan de strijd tegen kinderkanker door de Alecto BV-71 KiKa gehoorbeschermer te kiezen. Met deze keuze geef je liefde, bescherming en hoop aan de toekomst van onze kinderen. Steun KiKa en bescherm het kostbare gehoor van je kindje vandaag nog.

Alecto Baby x KiKa Instaram post