Babyfoon met camera en WiFi

Babyfoon met camera en WiFi

Eerst was er de babyfoon. Toen de babyfoon met camera. En de nieuwste innovatie de babyfoon met camera en WiFi. Deze productcategorie is in opkomst en erg populair bij jonge ouders. En wie de mogelijkheden ziet, snapt wel waarom.

De techniek van babyfoons met camera en WiFi is bijzonder. Je sluit de beeldbabyfoon aan in de kamer van je kindje. Het apparaat maakt verbinding met je thuisnetwerk via WiFi. En vanaf dat moment kun je vanaf overal ter wereld je kindje monitoren met je smartphone of tablet. Ook kun je bijvoorbeeld de grootouders van je kindje of je buren laten mee kijken. Wel zo veilig. 

1 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
 • € 158,99 Niet beschikbaar
           

  Een WiFi-babyfoon heeft dezelfde functionaliteiten als een normale beeldbabyfoon, maar daar komen de volgende voordelen bij:

  • Je kan met meerdere mensen tegelijkertijd de beelden bekijken. Dat is fijn als papa of mama soms moet overwerken (of opa en oma van hun vakantieadres ook van hun kleinkind willen meegenieten)
  • De beelden komen via een speciale app naar je smartphone of tablet: heb je verbinding met internet, dan heb je bereik! Waar je ook maar bent.

  Alecto: Nederlands marktleider in babyfoons

  Zeg je Alecto, dan is er altijd wel jonge ouder in de buurt die zegt: “daar hebben wij thuis een babyfoon van!”. Ondanks dat we bij Alecto vele producten maken, zijn onze babyfoons misschien wel het bekendst. En daar zijn we stiekem best trots op. Een paar feiten:

  • We zijn marktleider in babyfoons. Geen merk is populairder bij jonge ouders.
  • Babyfoons van Alecto zijn door de Consumentenbond als beste getest of krijgen het predicaat ‘Beste koop’.
  • We worden door ouders die onze babyfoons kopen vaak het ‘Best Reviewed’ op Kieskeurig.nl.

  Wie het beste wil voor zijn kind en informeert naar de mogelijkheden, komt vanzelf uit bij Alecto. Dat geldt voor gewone babyfoons, maar zeker ook voor WiFi-babyfoons.

  Aan het laden
  Aan het laden