Babyfoons met groot bereik van Alecto

Babyfoons met groot bereik van Alecto

Jonge ouders die wat ruimer behuisd zijn. Of het geluk hebben van een grote tuin.  Wil je dan over wat langere afstand het contact met je kindje in stand houden? Dan ben je op zoek naar een babyfoon met groot bereik! Je bent dan bij Alecto aan het goede adres. We hebben in ons assortiment twee soorten babyfoons die werken over langere afstanden dan gemiddeld: analoog en - uniek in de markt - ook digitaal!

Analoge babyfoon met groot bereik

Al jarenlang bewijzen de PMR-babyfoons van Alecto zich op alle fronten. Deze analoge babyfoons werken op good-old portofoon-techniek PMR en worden veel gebruikt in kinderdagverblijven en andere professionele omgevingen. De PMR-babyfoons overbruggen een afstand tot wel 3 kilometer. Vaak kun je met deze lange afstandbabyfoons meerdere babyunits op één ouderunit afluisteren. En dat is handig voor grote gezinnen. En ondanks dat de PMR-techniek alweer enkele jaren meegaat, mag je gerust verwachten dat ze de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs bieden.

Babyfoons van alectobaby
4 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
 • € 149,00 Niet beschikbaar
           
 • € 75,00
           
 • € 59,99
           
 • € 64,99
           

  Digitale babyfoon, maar wel met groot bereik

  Een hele nieuwe categorie babyfoons combineert digitale techniek mét een groot bereik. Deze combinatie is nieuw en uniek. Deze babyfoons overbruggen een afstand tot 1000 meter tussen de baby- en ouderunit. Daarnaast is de verbinding tussen zender en ontvanger afgeschermd dus onmogelijk af te luisteren.


  Wat is een PMR babyfoon?

  Een PMR babyfoon is een babyfoon die werkt met een analoge portofoon / walkie talkie techniek.

  Wat zijn de voordelen van een PMR babyfoon?

  - PMR babyfoons hebben een uitstekende bereik. Vele malen verder dan een vergelijkbare digitale babyfoon.
  - Ook zijn PMR babyfoons makkelijk uit te breiden. Met een extra babyunit kun je makkelijk meerdere kamers of kindjes in de gaten houden.
  - Als laatste zijn PMR babyfoons relatief goedkoop.

  Alecto: met afstand marktleider in babyfoons

  Alecto is de Nederlandse marktleider in babyfoons. Geen merk is bekender en populairder bij aanstaande ouders. Niet zo gek: want ouders die onze babyfoons al kochten geven ons vaak het ‘Best Reviewed’- predicaat op Kieskeurig.nl.
  Ook onze lange afstand-babyfoons zijn specifiek ontwikkeld en getest in ons eigen Research & Development centrum op het hoofdkantoor in 's Hertogenbosch. En we blijven onze producten doorlopend verbeteren naar aanleiding van wensen en opmerkingen die we krijgen van de gebruikers: ouders, grootouders en kinderdagverblijven. Op die manier garanderen we dat we de hoogste kwaliteit kunnen bieden in elke prijscategorie. 

  Deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat bij ons hoog in het vaandel, net als onze service en ondersteuning. Als je na het lezen van onze duidelijke handleidingen nog altijd vragen hebt kun je altijd terecht:

  • op onze website, waar je op veelgestelde vragen een antwoord vind.
  • bij onze serviceafdeling die je per e-mail of telefonisch te woord staan.

  Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

  Aan het laden
  Aan het laden