Veilig in dromenland met de beste babyfoons

woensdag 6 mei 2020

Heerlijk als je kindje lekker kan slapen en jij met een gerust gevoel op de bank zit. Wij weten hoe belangrijk jouw kleine wonder is en dat alleen de beste babyfoons er toe doen. Wij zetten ze voor je op een rij: betrouwbare babyfoons van hoge kwaliteit.

De nieuwste babyfoons

Techniek blijft zich ontwikkelen, dat geldt ook voor babyfoons. De nieuwste babyfoons zijn uitgerust met functies als touchscreen en dual mode. Dankzij dual mode zijn er twee verbindingen mogelijk. Normaal gesproken is er een verbinding tussen de unit in de kinderkamer en de ouderunit. Met dual mode is het mogelijk om verbinding te maken met je smartphone of tablet! Super handig om op afstand een kijkje te nemen bij je kindje.

Babyfoon met camera

Babyfoons met camera’s zijn bijna niet meer weg te denken. Als ouder is het prettig als je jouw kindje ook kunt zien. In ons assortiment vind je de beste babyfoons.

Babyfoon met kristalhelder beeld

De eerste babyfoon is de DVM-64. De perfecte oplossing voor kersverse ouders! Je hoort en ziet je baby via een 100% storingsvrije en beveiligde verbinding. Hij heeft bovendien een zeer goede geluidskwaliteit en een kristalhelder beeld, zowel overdag als 's nachts.

Haarscherp kleurenscherm

De DVM-140 is een stevige babyfoon voorzien van camera en een 4.3’’ kleurenscherm. Deze babyfoon is bovenal een functioneel apparaat met vele voordelen. Het is makkelijk uit te breiden met nog maximaal drie extra camera’s. Hierdoor heb je in meerdere ruimtes beeld en geluid. Dit is erg handig als je kindje slaapt en speelt in twee verschillende ruimtes. Verder heeft deze babyfoon een groot bereik van 50 meter in huis en tot wel 300 meter buiten. De oplaadbare ouderunit heeft een lange stand-by tijd van maar liefst 11 uur, handig om overal in huis met je mee te nemen.

De beste koop in de categorie babyfoon met camera

De Consumentenbond benoemde de DVM-200 tot beste koop in de categorie babyfoon met camera. Deze babyfoon heeft een 4.3 inch kleurenscherm en is in staat om zelfs vanuit donkere kamers een haarscherp beeld te leveren. Een andere mooie functie is de terugspreekmogelijkheid. Zo sus je op afstand je kleintje in slaap. Voor extra gemak zijn er ook vier slaapliedjes geïnstalleerd.

Babyfoon met geluid

Als alle toeters en bellen niet zo aan jou en je kindje besteed zijn hebben zijn er babyfoons met geluid. Die precies doen wat je van een babyfoon verwacht: je kindje horen op het moment dat je het hardst nodig bent in zijn of haar leventje.

Babyfoon met 100% storingsvrije verbinding

Deze DBX-115 biedt je alle functionaliteiten die je nodig hebt. De zekerheid dat je kindje rustig ligt te slapen. Een 100% storingsvrije verbinding, waar je altijd op kunt vertrouwen. Kraakheldere geluidskwaliteit, zodat je het hoort wanneer de kleine wakker wordt (of lekker ligt te brabbelen).

Hoge kwaliteit babyfoon, met een scherpe prijs

Zoek je een goede babyfoon met een prima prijs? Kies dan voor de DBX-84. Deze babyfoon biedt je een veilige en zekere manier om je kindje in de gaten te kunnen houden. Een apparaat zonder veel poespas, dat gemakkelijk in het gebruik is en een hoge kwaliteit koppelt aan een scherpe prijs. Kortom: gewoon een goede babyfoon waar je op kan vertrouwen. Het is niet voor niets één van de meest gekochte babyfoons van Nederland.

De best verkochte babyfoon van de Benelux

De DBX-88 ECO is een begrip in de Benelux wat betreft babyfoons. Al jarenlang voert deze DECT babyfoon de lijsten met bestverkopende babyfoons aan. De kans is groot dat als ervaren ouders je een babyfoon adviseren, het deze is. En dat is net gek want deze babyfoon onderscheidt zich van de rest:

  • De DECT technologie met digitale ontvangstkwaliteit zorgt voor een 100% storingsvrij geluid
  • De testresultaten en consumentenbeoordelingen zijn ongekend. Met regelmaat wordt de babyfoon beoordeeld als ‘Best Reviewed’ door consumenten op Kieskeurig
  • Er zit een unieke ECO-modus op deze babyfoon. Die zorgt ervoor dat de ouderunit heel lang van de lader kan blijven zonder daarvoor veiligheid en zekerheid in te leveren
Aan het laden
Aan het laden