Over ons

Je wilt alleen het beste voor je baby en dat is dan ook wat wij bieden. Uitstekende producten, die regelmatig worden uitgeroepen tot Beste koop en Beste uit de test, en waarmee we ook prestigieuze awards winnen. Bovendien krijgen we ook van ouders hele mooie beoordelingen, want Alecto baby artikelen zijn gewoon heel fijn in gebruik.

We ontwikkelen allerlei handige producten voor jou en je kindje, zoals flessenwarmers, thermometers, weegschalen, foodprocessors en veiligheidsartikelen. Op het gebied van babyfoons zijn we zelfs al enkele jaren marktleider. Onze filosofie is dan ook; veiligheid voor iedereen bereikbaar maken. Goede producten dus voor een eerlijke prijs zodat we binnen elk budget passen.

Elektronica voor in en om het huis bij Alecto Baby

Al onze Alecto baby producten hebben we zelf ontwikkeld en/of getest en verbeterd. Met een eigen Research & Development afdeling - bemand door onze geweldige technici - kunnen we de kwaliteit waarborgen waar we bekend om staan. Ons complete assortiment bestaat uit elektronica voor in en om het huis, zoals audio, multimedia en verlichting.

Alecto is onderdeel van Hesdo. Ons moederbedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van consumentenelektronica en telecommunicatieproducten. Naast Alecto heeft Hesdo de eigen merken Fysic en Profoon en zijn we exclusief distributeur voor de merken Motorola, NUK en Swissvoice.Aan het laden
Aan het laden