Nooit meer bang in het donker, dit zijn de leukste nachtlampjes

maandag 11 mei 2020
Veel kindjes hebben behoefte aan een klein lampje naast het bed, op de kamer of in de gang. Een leuk nachtlampje in de vorm van een dier of een lampje met licht en geluid biedt rust en een geborgen gevoel. We zetten een aantal nachtlampjes voor je op een rij. Jouw kleintje geniet binnenkort van een heerlijke nachtrust.

Nachtlampje babykamer: meer dan alleen verlichting

Als je een nachtlampje in de babykamer plaatst wil je zeker weten dat er goed is nagedacht over de veiligheid. Alle nachtlampjes die we aanbieden worden keer op keer getest waarbij veiligheid de hoogste prioriteit heeft. We gebruiken de nieuwste, veiligste technieken. De lampjes in ons assortiment zijn echter veel meer dan alleen verlichting…

Een nachtlampje in de vorm van een pratende schildpad

Wat dacht je van een pratend schildpadje? Dit vriendje biedt een unieke combinatie van een nachtlampje, slaapliedjes, natuurlijke geluiden en een verhalenverteller. Je hebt keuze uit 10 voorgeprogrammeerde Nederlandse sprookjes of kunt deze zelf in spreken via de speciale app. Het nachtlampje heeft verschillende lichtintensiteiten en is met een timer van alle gemakken voorzien.
Bekijk de pratende schildpad.

Spelenderwijs met tijd omgaan

Is je kindje wat ouder? Dan is de Monkey slaaptrainer een fijne oplossing om spelenderwijs met tijd om te leren gaan. Wanneer het display blauw kleurt, weet je kleintje dat het tijd is om naar bed te gaan. Vervolgens zorgt de slaaptrainer ervoor dat je kindje rustig in slaap valt. ‘s Nachts even wakker? Dan is meteen zichtbaar aan de slaaptrainer of het nog tijd is om slapen of om op te staan. Zodra het display oranje kleurt en er een zonnetje tevoorschijn komt is het ochtend.

Bekijk de slaaptrainer in de Monkey variant of de gewone slaaptrainer.

Lampje babykamer: magische projectoren

Een andere mooie lichtoplossing is BC-125 baby projector. Deze nachtlamp speelt zachte muziek en laat mooie beelden zien. Met deze lamp projecteer je kleurrijke beelden op het plafond van je babykamer. Net als alle kleintjes, is jouw kindje gefascineerd door beeld en geluid. Je kleine wonder komt heerlijk tot rust dankzij dit nachtlampje.
Bekijk de baby projector.
Nog een mooie optie voor op de babykamer is Airplane Eddy. Deze schattige nachtlamp verlicht de babykamer door middel van een sterrenhemel. De kleuren zijn zelf in te stellen en het lampje schakelt automatisch uit na 45 minuten. Geen zorgen, er is geen installatie nodig. Deze projector is direct te gebruiken en zeer eenvoudig te bedienen. Een ideale toevoeging aan de babykamer.

Bekijk de sterrenhemel projector.

Nachtlampje in de vorm van een dier

Kinderen hebben een rijke fantasie. Hun wereld is bevolkt met prinsessen, draken, monsters, helden en spoken. Overdag spelen ze oneindig, maar ’s avonds is zo’n fantasiemonster een beetje eng. Natuurlijk geloven ze jou als je vertelt dat monsters niet bestaan en dat ze al helemaal niet welkom zijn in jullie huis.
Maar een nachtlampje zorgt voor net dat beetje extra geruststelling zodat je kindje heerlijk gaat slapen. Het verschil met de andere nachtlampjes is dat deze lampen automatisch uit gaan na 30 minuten. Daarnaast zit er één knop op: aan en uit. Eenvoudig, duidelijk en zeer handig.

Nachtlampje stopcontact

Een nachtlampje biedt een fijne uitkomst op de kinderkamer maar ook op andere plekken in het huis. Op de overloop is het fijn om een klein lichtje te hebben zodat je ’s nachts gemakkelijk het toilet vindt. Of een lampje in de hal beneden die de woonkamer met het toilet verbindt. Nachtlampjes voor in het stopcontact gaan automatisch aan in het donker of wanneer er beweging wordt gedetecteerd.
Het is van groot belang om een stopcontact niet aantrekkelijk te maken voor kinderen. Je wilt niet dat ze richting het stopcontact gaan met hun handjes. Onze nachtlampjes hebben een eenvoudig ontwerp zonder aanlokkelijke vormen en kleuren. Het is voor een goed doel.
Voor kindjes is de nacht een groot mysterie. De vrolijke zon verdwijnt en er komt een spannende maan tevoorschijn. Dat beetje extra verlichting dankzij een nachtlampje maakt het verschil voor kinderen die niet durven te slapen en kindjes die heerlijk naar dromenland gaan.

Bekijk een nachtlampje voor in het stopcontact.

Het complete assortiment nachtlampjes

Alle lampjes op een rij? Bekijk het complete assortiment nachtlampjes.
Aan het laden
Aan het laden