Alecto Bluetooth weegschaal BC-60BT genomineerd voor Best Baby Innovation Award 2017

maandag 12 december 2016
De Alecto Bluetooth weegschaal BC-60BT is genomineerd voor de Best Baby Innovation Award 2017 in de categorie Care.De winnaar wordt bepaakld door een vakjury, online stemmers en een Mama Jurydag in januari 2017. De winnaars in de diverse categorieen worden bekendgemaakt op de eerste dag van de Negenmaandenbeurs (22 t/m 26 februari 2017).  
Met trots kunnen wij melden dat de de Alecto Bluetooth weegschaal BC-60BT genomineerd is voor Best Baby Innovation Award 2017.
Image title

Na eerdere awards en nominaties zijn we in 2017 genomineerd in de categorie Care.

De Baby Innovation Award is een initiatief van het vakblad Babywereld en consumentenplatform Babystuf.nl in samenwerking met de Negenmaandenbeurs  en fabulous mama & family.

Een vakjury nomineerde de producten en nu is het aan de (aanstaande) vaders, moeders, opa’s en oma’s om mee te bepalen welke producten er echt uitspringen. Men kan tot 1 februari stemmen in de categoriën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decorations en Toys & Gifts. Het meest duurzame product krijgt bovendien een speciale Green Award.

De winnaar wordt bepaald door de vakjury, online stemmers en een Mama Jurydag in januari 2017. De winnaars in de diverse categorieen worden bekendgemaakt op de eerste dag van de Negenmaandenbeurs (22 t/m 26 februari 2017).Vanaf 12 december staan op www.babyinnovationaward.nl de digitale stembussen klaar voor stemmend Nederland.

Het product is nog volop in ontwikkeling, maar de voortekenen zijn prima. Klik hier voor een eerste indruk
en stem op de Alecto BC-60BT
Aan het laden
Aan het laden