Een babyfoon voor thuis én onderweg

We hebben iets nieuws! Een babyfoon met beeld én geluid met een vaste monitor voor in huis en een app voor de rest van de wereld; De DIVM-550 waarmee alleen jij wereldwijd op je smartphone kunt meekijken hoe het in de kinderkamer gaat. Op elk moment van de dag, waar je ook bent.

Groot touchscreen

Wat de Alecto DIVM-550 babyfoon onderscheid is de grote losse HD touchscreen ouderunit met een diameter van 12,7 centimeter. Deze kun je in de hoek van de kamer zetten om af en toe een blik op te werpen. Of om even je kindje gerust te stellen. Als jij of je partner van huis is kun je ook op je tablet of smartphone kijken hoe het met je kleintje gesteld is of om je stem te laten horen. En dat wereldwijd! Het bereik van de DIVM-550 is ongelimiteerd, zolang je een goede internetverbinding hebt natuurlijk.

Een app voor onderweg

De app is gebruiksvriendelijk en gemaakt met veiligheid en privacy in het achterhoofd. De app is ontwikkeld in Nederland en draait op beveiligde servers in Europa. En alleen mensen die de unieke sleutel hebben kunnen meekijken. Er kunnen in totaal 4 baby camera’s aangemeld worden in de app. Het split screen beeld op het scherm is ideaal bij meerdere kindjes.

En nog veel meer!

Je stelt zelf in wanneer je een melding wil ontvangen; bij beweging en/of geluid. Verder heeft de Alecto DIVM-550 een op afstand bedienbare camera (ook op de app!), HD beeldkwaliteit,  slaapliedjes en nachtzicht aan boord. De ouder unit is oplaadbaar en beschikt over een stand-by tijd tot wel 18 uur. Een unieke en complete babyfoon van de marktleider babyfoons dus!

Nu te koop!

De DIVM-550 wifi babyfoon met camera en app is nu exclusief verkrijgbaar bij Bol.com voor € 229,-

Ook verkrijgbaar als DIVM-770 met een ouderunit mer 17,5cm(!) diameter scherm, ook exclusief bij Bol.com.

 

Image title
Aan het laden
Aan het laden