Alecto baby op de Negen Maandenbeurs

maandag 20 februari 2017
Van 22 tot en met 26 februari staat de Negen Maandenbeurs weer op het programma. Een jaarlijks terugkerende beurs vol inspiratie voor zwangere vrouwen. Natuurlijk is ook Alecto baby weer van de partij met de nieuwste en beste babyfoons en baby artikelen.
Nog een paar nachtjes slapen en de Negen Maandenbeurs gaat weer van start. Van 22 tot en met 26 februari is de RAI Amsterdam de locatie voor deze fantastische beurs vol inspiratie voor zwangere vrouwen. Ook veel vrouwen die al een kindje of meerdere kinderen hebben komen graag naar deze beurs. Mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Vanzelfsprekend is ook Alecto baby weer van de partij. Kom naar stand 08.432 en maak kennis met het complete assortiment babyfoons en baby artikelen. We laten je kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen, trends en designs.
Wij maken je wegwijs in alle mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Van een audio babyfoon met basisfuncties tot een babyfoon met camera met alle toeters en bellen. Er is een babyfoon voor iedereen.

Naast Alecto baby zijn ook Motorola Baby en NUK op stand 08.432 vertegenwoordigd. NUK is werelwijd marktleider op het gebied van fles- en fopspenen en biedt met hun unieke en wetenschappelijk bewezen speenvorm de ideale speen voor je kindje. Motorola loopt voorop met hun dual mode babyfoons en de nieuwste ontwikkeling Smart Nursery. Een babyfoon met app waarop ook diverse andere "smart devices" zijn aan te sluiten om je ontwikkeling van je kindje optimaal te volgen. Kom en ervaar de nieuwste technieken en de fraaiste designs.

Met de coupon uit de Negen Maandenbeursgids ontvang je een gratis NUK fles en speen bij de NUK balie (na registratie en zolang de voorraad strekt). 

Image title

We zien jullie graag op onze stand!Aan het laden
Aan het laden