SEO - Alecto Babyfoons

SEO - Alecto Babyfoons

Alecto Babyfoon

Een babyfoon zorgt voor rust en ruimte, voor jullie als ouders, op het moment dat jullie kindje in bed ligt. Een babyfoon zorgt er namelijk voor dat je je kindje in de gaten kunt blijven houden op afstand. Zodra je kindje wakker wordt of begint met huilen ben jij direct op de hoogte. Een babyfoon is dan ook niet meer weg te denken en is zeker een vereiste om te hebben als kersverse ouders.

Soorten babyfoons

Babyfoons zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, wat het heel moeilijk maakt om een goede keuze te maken. Welke babyfoon heb je nodig? Dat hangt natuurlijk af van de wensen en eisen die jij hebt aan een babyfoon. Bij Alecto maken we verschil tussen:

  • Audio babyfoons
   Audio babyfoons vallen onder de standaard babyfoons en geven, zoals de naam al doet vermoeden, alleen signaal af via geluid. Dit is voldoende als je je kindje niet per se hoeft te zien. Onder de audio babyfoons maken we ook nog onderscheid tussen:
   • DECT babyfoons
    DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications, ofwel een digitale verbinding. Zeer geschikt voor korte afstanden tussen 100 en 300 meter. De verbinding staat bekend om het storingsvrije en heldere geluid. De kans op afluisteren is zeer klein door de versleutelde verbinding.
   • Babyfoon met groot bereik
    Ook wel een PMR babyfoon genoemd, staat bekend om het extreem grote bereik dat deze babyfoons hebben. Daardoor zijn deze babyfoons ook uitermate geschikt om te gebruiken buitenshuis. Het grote bereik werkt helaas niet in combinatie met een camera, dus deze babyfoons met zijn altijd zonder camera.
 • Babyfoon met camera
  Een babyfoon met camera zorgt ervoor dat je je kindje op afstand niet alleen kunt horen maar ook kunt blijven zien. Zelfs in het donker kun jij je kindje uitstekend in de gaten houden. Een beeldbabyfoon geeft de meeste ouders net een beetje meer gemoedsrust.
 • Babyfoon met WiFi
  Een babyfoon met WiFi verbinding maakt het mogelijk om jouw kindje via je smartphone of tablet in de gaten te houden. Het enige dat nodig is om deze babyfoon goed signaal te laten uitzenden is een stabiele internetverbinding.

Babyfoon kopen bij Alecto Baby

Als het aankomt op je kindje, wil je vanzelfsprekend alleen maar het beste. Daar staan wij volledig achter. Onze babyfoons komen dan ook regelmatig met uitstekende beoordelingen uit de test van onder meer de consumentenbond. Ben je er over uit welke babyfoon het meest geschikt is voor jou en voldoet aan alle wensen? Dan kun je eenvoudig online via de Alecto Baby webshop bestellen. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 19:00u dan wordt de babyfoon dezelfde dag nog verzonden uit ons magazijn.

Alecto Baby Newsletter


Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez 10% de réduction sur votre premier achat !