SEO - Flessenwarmers

SEO - Flessenwarmers

Alecto Flessenwarmer

Het voeden van je kindje houdt je flink bezig en zal in het begin gepaard gaan met veel uitdaging. Heeft je kindje wel genoeg binnen gekregen? Hoeveel is normaal? Welk voedingsschema kan ik het beste volgen? Zo maar een paar vragen die je veel zullen bezig houden. In de eerste maanden drinkt jouw kindje alleen melk, dit kan zowel borstvoeding zijn als flesvoeding of misschien wel een combinatie hiervan. De meeste ouders voeden hun kindje zo'n 6-8 keer per dag, daarmee is het dan ook een erg drukke bezigheid. 

Soorten flessenwarmer

Babyfoons zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, wat het heel moeilijk maakt om een goede keuze te maken. Welke babyfoon heb je nodig? Dat hangt natuurlijk af van de wensen en eisen die jij hebt aan een babyfoon. Bij Alecto maken we verschil tussen:

  • Audio babyfoons
   Audio babyfoons vallen onder de standaard babyfoons en geven, zoals de naam al doet vermoeden, alleen signaal af via geluid. Dit is voldoende als je je kindje niet per se hoeft te zien. Onder de audio babyfoons maken we ook nog onderscheid tussen:
   • DECT babyfoons
    DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications, ofwel een digitale verbinding. Zeer geschikt voor korte afstanden tussen 100 en 300 meter. De verbinding staat bekend om het storingsvrije en heldere geluid. De kans op afluisteren is zeer klein door de versleutelde verbinding.
   • Babyfoon met groot bereik
    Ook wel een PMR babyfoon genoemd, staat bekend om het extreem grote bereik dat deze babyfoons hebben. Daardoor zijn deze babyfoons ook uitermate geschikt om te gebruiken buitenshuis. Het grote bereik werkt helaas niet in combinatie met een camera, dus deze babyfoons met zijn altijd zonder camera.
 • Babyfoon met camera
  Een babyfoon met camera zorgt ervoor dat je je kindje op afstand niet alleen kunt horen maar ook kunt blijven zien. Zelfs in het donker kun jij je kindje uitstekend in de gaten houden. Een beeldbabyfoon geeft de meeste ouders net een beetje meer gemoedsrust.
 • Babyfoon met WiFi
  Een babyfoon met WiFi verbinding maakt het mogelijk om jouw kindje via je smartphone of tablet in de gaten te houden. Het enige dat nodig is om deze babyfoon goed signaal te laten uitzenden is een stabiele internetverbinding.

Babyfoon kopen bij Alecto Baby

Als het aankomt op je kindje, wil je vanzelfsprekend alleen maar het beste. Daar staan wij volledig achter. Onze babyfoons komen dan ook regelmatig met uitstekende beoordelingen uit de test van onder meer de consumentenbond. Ben je er over uit welke babyfoon het meest geschikt is voor jou en voldoet aan alle wensen? Dan kun je eenvoudig online via de Alecto Baby webshop bestellen. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 19:00u dan wordt de babyfoon dezelfde dag nog verzonden uit ons magazijn.

Alecto Baby-Newsletter


Melden Sie sich für unseren Newsletter an und erhalten Sie 10% Rabatt auf Ihren ersten Einkauf!