Deze Insta mommies wil je volgen

Diesen Insta-Mommies wollen Sie folgen

Heerlijk toch, dat social media?! Lekker een kijkje nemen in the momlife van iemand anders. En dan met name de mommies die het "real" houden. Want we weten allemaal: hoe leuk onze Insta kiekjes er ook uitzien, het moederschap is niet altijd rozengeur en maneschijn. Find someone who can do both. En ik volg een aantal meiden die hier absoluut aan voldoen. Dus wil je nog wat leuke tips voor moms met leuke content? Here you go!

1. Kae Sutherland
Kae is de meest stylish Insta mommie op deze hele planeet, denk ik zo. Haar dochertje Loua is altijd perfect gestyled en matcht altijd mooi bij haar mommie. Maar Kae weet de perfecte balans te vinden tussen perfecte plaatjes en de realiteit. Want ze maakt er absoluut geen geheim van dat haar dochertje een slechte slaper is en wat dit met je doet als ouders. Kijktip: Spieken Bij Kae - Marlieke Koks. In deze video geeft ze wat meer uitleg over het perfecte plaatje vs. reality.

 

2. Ellis Ten Heuvel
Ellis is in september vorig jaar bevallen van de knappe Louie. De kleine Louie is altijd perfect gestyled in de allerleukste lookjes, de inrichting van zijn kamertje is on point en daarnaast staat hij altijd super cute op foto's. Ellis deelt regelmatig stories over haar kleintje, waarin ze altijd handige tips geeft of wat meer details verteld over the momlife.

 

3. Paulien Tilstra
Paulien heeft 2 prachtige kindjes: Eli en Jenae. Eli is inmiddels al 6 en Jenae pas 2,5. In Paulien's vlogs spelen de kids een grote rol en krijg je een goed inkijkje in hun gezinsleven. De kids die ruzie maken, samen spelen of nieuwe woordjes leren: je ziet het allemaal in de vlogs. Ik ben in ieder geval fan, want ze geeft een heel realistisch beeld van the momlife.

 

4. Billie Rose
Deze boho chick is een echte boys mom. Haar kids Eloi & Joa zijn twee super lieve boefjes die regelmatig op Billie's instafeed verschijnen. Billie's post zijn altijd voorzien van lekker lange captions waarin ze je lekker even bijkletst. En geloof me, ze is ook altijd open en eerlijk over de dagen dat het wat minder makkelijk gaat. 

 

5. Sanny zoekt Geluk
Sanny kreeg 2 baby's in één jaar. Ja, je leest het goed. Enorm gezegend, maar let's be honest: wel enorm pittig. Sanny kletst je dagelijks bij in haar Insta posts, maar maakt ook interessante YouTube video's. Als je echt op zoek bent naar realistische content, bekijk dan zeker even Sanny's bevallingsvideo. Niets is meer real dan dat.

 

6. Tiger Elise
Elise beviel pas van een prachtige tweeling: Wolf & Luca. Twee ontzettend knappe boys. Ze upload dagelijk updates hierover op haar Instagram, maar is ook te vinden op YouTube. Ze deelt hier dan ook haar highlights, kwaaltjes, angsten en stress die een tweeling met zich mee brengt.

 

7. Kenzas
Deze Zweedse beauty is trotse mama van baby Nikola. Ze geeft op Insta een zeer realistisch kijkje in hun gezinsleven. Van kolven op influencerfeestjes tot het veranderen van je lichaam na de zwangerschap. Ze deelt alles open en eerlijk en kwam een tijdje geleden zelfs in opspraak omdat ze een ontzettend pure foto deelde van haar zoontje aan haar borst. Wat ons betreft kan het niet puurder en realistischer dan dit. Zeker een follow waard.

 

8. Josh Veldhuizen
We kennen Josh allemaal als girlboss van haar mode-imperium Josh V. Maar Josh is uiteraard meer dan dat, namelijk ook mama van haar knappe dochter Alexis. En hoewel het bij Josh altijd erop lijkt alsof haar leven perfect is, durft Josh het ook heel eerlijk te delen als het even tegenzit. Zo ging haar bevalling echt totaal niet vlekkeloos en deelde ze laatst het heftige nieuws dat Alexis van een stenen trap viel met alle gevolgen van dien. 

 

9. Annic ten Duis
Over girlbosses gesproken: laten we Annic ten Duis niet vergeten. Een van de bekendste vrouwelijke ondernemers van Nederland en tegenwoordig ook mama van Juliëtte. De weg naar haar zwangerschap verliep (helaas) ontzettend moeizaam, maar was hier ontzettend open over. Dit omdat ze het vaak voor ziet komen dat zwanger raken als vanzelfsprekend wordt gezien, terwijl dit láng niet altijd het geval is. Annic is as we speak bezig met haar nieuwe platform: mamaworden.nl. Hier gaan we vast nog meer terug zien over the mom life.

 

10. De Huismuts
Zoals Rachel zelf zegt in haar Insta bio: pretty pictures, real stories. Want daar draait het natuurlijk uiteindelijk om, om de real stories. Mama van twee schattige dochtertjes: Pip en Rosie. Buiten haar super leuke mom content op Insta, kun je ook bij haar op YouTube terecht voor mom content. Zo showt ze haar daily life met kids, de status van haar buik na twee bevallingen én haar bevallingsverhaal. Must see!

Kennen jullie nog leuke Insta mommies die een follow waard zijn? Let us know in de comments!

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare genehmigt werden müssen, bevor sie veröffentlicht werden!