Insektenvernichter

Artikel-Nr. BC-17
BC-17: Zuinige en stille insectenlamp zonder gif of ultrasoon. De zomer is de tijd van spelen, zonnebaden en eten in de tuin. Gewend als we zijn aan ons wisselvallige klimaat, kunnen wij Nederlanders als geen ander van mooi weer genieten. Maar in zo’n stralend blauwe lucht vliegen ook heel veel
Im Moment nicht verfügbar. Geringer Lagerbestand Auf Lager
stuk(s)
Preis
€ 30,00
Preis per stuk(s)
incl. Steuern
Dieses Produkt ist im Moment leider nicht verfügbar.
Beschreibung

BC-17: Zuinige en stille insectenlamp zonder gif of ultrasoon.


De zomer is de tijd van spelen, zonnebaden en eten in de tuin. Gewend als we zijn aan ons wisselvallige klimaat, kunnen wij Nederlanders als geen ander van mooi weer genieten. Maar in zo’n stralend blauwe lucht vliegen ook heel veel insecten rond. In veel gevallen gaat het om nuttige, onschuldige beestjes, al zitten er ook vervelende exemplaren tussen. Zoals de mug, wesp of vlieg, die tijdens een buitenmaaltijd of zomeravondje behoorlijk vervelend kunnen zijn. Dan is deze zuinige en stille insectenlamp een uitkomst. Je zet of hangt de lamp in de buurt van je loungeplek of terras en je hebt nergens meer last van. Deze slimme insectenvanger werkt heel stil, dus er is geen sprake van een constante zoem- of bromtoon.


Zo werkt deze ideale insectenlamp

De insectenlamp maakt gebruik van uv-licht om de insecten te lokken. Als ze in de buurt komen zorgt de ventilator voor een luchtstroom die de beestjes naar binnen zuigt. Daar belanden ze in een korfje, dat je heel gemakkelijk kunt legen en reinigen. De belangrijkste voordelen van deze insectenlamp:


  • Veiligheid en rust, dankzij het uv-licht waar de lamp op werkt. Dus geen lawaai, stroom of vergif/gas.

  • Stilte, dankzij de geluidsarme werking van de ventilator.

  • Energiezuinigheid, dankzij de ventilator die op 12V werkt.

  • Gebruiksgemak, dankzij het extra lange snoer van vier meter en het makkelijk te legen en reinigen opvangkorfje.


Deze insectenlamp werkt binnen en buiten

Je kunt de lamp natuurlijk buiten gebruiken – plaats hem dan wel onder een afdak – maar ook binnen. De insectenlamp is geschikt voor constant gebruik, dus je kunt er elke dag van profiteren. Schakel je de lamp toch liever uit, bijvoorbeeld als je naar bed gaat? Dat kan ook. De volgende keer dat je hem aanzet is het apparaat meteen weer gebruiksklaar. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Spezifikationen
Garantie 24 Monate Garantie (Batterien 12 Montate)
Farbe weiß
Stromversorgung 220-240V AC, 50Hz
Bewertungen (0)
Es gibt noch keine Bewertungen.

    Laden
    Laden