Kindersicheres Schubladenschloss, 4 Stück

Artikel-Nr. BV-14
BV-14: Kinderbeveiliging voor kasten en laden, simpel en sterk. Kleine kinderen zijn reuze nieuwsgierig en ondernemend. Hartstikke leuk natuurlijk, maar je wilt ze wel veilig houden. De inhoud van sommige laden en kasten, is niet voor ze bestemd. Denk aan de bestek la vol scherpe messen en
Im Moment nicht verfügbar. Geringer Lagerbestand Auf Lager
stuk(s)
Preis
€ 4,99
Preis per stuk(s)
incl. Steuern
Dieses Produkt ist im Moment leider nicht verfügbar.
Beschreibung

BV-14: Kinderbeveiliging voor kasten en laden, simpel en sterk.


Kleine kinderen zijn reuze nieuwsgierig en ondernemend. Hartstikke leuk natuurlijk, maar je wilt ze wel veilig houden. De inhoud van sommige laden en kasten, is niet voor ze bestemd. Denk aan de bestek la vol scherpe messen en puntige vorken. De la waar je lucifers of aanstekers in bewaart voor het fornuis en kaarsen. Of het kastje waar de schoonmaakmiddelen staan. En dan zijn er nog de spullen die je graag uit kinderhandjes houdt om te voorkomen dat ze kapot gaan of beschadigd raken. De afstandsbediening bijvoorbeeld of een mooi tijdschrift. Om al deze zaken buiten het bereik van kinderen te houden is er de handige la- en kastdeurstopper.


Eenvoudig te plaatsen kinderbeveiliging

De la- en kastdeurstopper is een klein apparaatje dat je heel eenvoudig aan de binnenkant van de la of kastdeur monteert. Vervolgens kan de la of deur maar een klein stukje open, ver genoeg om de stopper aan de zijkant in te drukken. Door het indrukken maak je de bescherming los en kan de la of deur helemaal open. Als je deze weer dicht doet, klikt de stopper er automatisch op. De ideale kinderbeveiliging:


  • Zorgt dat kinderen geen laden en kasten kunnen openen waar je gevaarlijke of kwetsbare spullen bewaart.

  • Onzichtbaar aan de binnenkant te bevestigen en weer te verwijderen.

  • Degelijk en stevig, ook als kinderen groter en sterker worden.

  • Makkelijk te plaatsen met een schroevendraaier of accuboor.


Kinderbeveiliging per 4 stuks

Deze lade- en kastdeurstopper wordt per vier stuks verpakt en voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Ze zijn vervaardigd uit stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Met Alecto kies je altijd voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Spezifikationen
Schaltet sich automatisch aus Nvt
Bewegungserkennung Nvt
Garantie 24 maanden fabrieksgarantie (batterijen 12 mnd)
Lichtfarbe Nvt
Farbe wit
Schaltet sich im Dunkeln automatisch ein Nvt
Lichtquelle Nvt
Bewertungen (0)
Es gibt noch keine Bewertungen.
    Laden
    Laden