Babyweegschaal voor het monitoren van je kindje

Babyweegschaal voor het monitoren van je kindje


Wat groeit je kindje toch snel! Zeker de eerste maanden. Met een babyweegschaal van Alecto volg je de ontwikkeling van het gewicht van je baby.

We hebben verschillende babyweegschalen in ons assortiment. Voor elke smaak en portemonnee. Maar je kan er zeker van zijn dat we altijd een aantal basiskenmerken hebben meegenomen bij het ontwerpen en ontwikkelen van al onze weegschalen: 

 • Nauwkeurigheid: je moet er zeker van zijn dat je zo exact mogelijk het gewicht van je kindje kan aflezen. Onze babyweegschalen bieden nauwkeurigheid tot op 10 gram.
 • Veiligheid en comfort staan voorop: al onze babyweegschalen zijn ontworpen met het gemak van je kindje voor ogen. Geen scherpe randjes, wel een ergonomische positie met voldoende ondersteuning.
 • Eenvoudig in gebruik: ook als je de weegschaal niet vaak hoeft te gebruiken moet je er keer op keer weer snel mee aan de slag kunnen. Kindje neerleggen, gewicht aflezen op een groot display - simpel en duidelijk.
 • Slimme functies: al onze babyweegschalen zijn voorzien van slimme opties zoals bijvoorbeeld een geheugenfunctie zodat je eenvoudig de laatste weegdata terug kan kijken.
Babyfoons van alectobaby
2 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
 • Baby- en peuterweegschaal, wit
  BC-10 Tijdelijk uitverkocht
  € 49,99 Niet beschikbaar
           
 • Babyweegschaal, wit
  BC-30 Tijdelijk uitverkocht
  € 79,99 Niet beschikbaar
           

  Babyweegschaal van een marktleider in babycare

  In bed, in bad, bij pijntjes of bij plezier: er zijn heel wat keren per dag dat je voor je kindje zorgt. Natuurlijk wil je al die momenten omringen met producten die de beste zorg leveren. Dan kom je vanzelf bij Alecto uit. Alecto biedt een compleet assortiment dat je helpt bij al die belangrijke momenten. Dan kun je denken van een flessenwarmer voor een heerlijke maaltijd tot koortsstickers en thermometers om je baby’s temperatuur in de gaten houden. En van een babyweegschaal om de groei van je kindje te meten tot een badthermometer zodat elke wasbeurt weer een feestje is. In babyfoons zijn we zelfs al geruime tijd marktleider.

  Elke babyweegschaal in ons assortiment hebben we zelf ontworpen en uitvoerig getest. Veilig en vertrouwd, zoals je van ons gewend bent.

  Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

  Aan het laden
  Aan het laden