Alecto Cycling Team goed uit de startblokken na een geweldige Teampresentatie!

woensdag 6 februari 2019

Het tweede jaar als hoofdsponsor van Alecto Cycling Team in stijl gestart met de wielerpresentatie in eigen huis. Het magazijn van Hesdo voor één dag omgetoverd tot een theater waar meer dan 250 gasten de presentatie van het wielerteam, de nieuwe tenues en materiaal voor 2019 hebben bijgewoond.


Tijdens de presentatie zijn de negen renners en ploegleiding voorgesteld en de gasten bijgepraat over de ambities van het vernieuwde Alecto Cycling Team. Ploegleider Piet Rooijakkers: “Met de nieuwe gezichten beschikken we over een uitgebalanceerd team dat mee doet voor de prijzen. Een mooie mix tussen jong talent en ervaren renners. Naast Coen Vermeltfoort kwam ook Robert de Greef over van de profs van Roompot.


De avond werd opgeluisterd door de bijzondere gastsprekers Toon Gerbrands (algemeen directeur PSV) en Stef Clement (oud-profwielrenner). Zij benadrukten dat alleen talent niet voldoende is om het te maken in de topsport. Karakter, passie, een duidelijke visie en de bereidheid om hard te werken zijn eigenlijk belangrijker.


Na een succesvol 2018 gaan we in 2019 voor minimaal hetzelfde.

Image titleImage titleImage titleImage title

Aan het laden
Aan het laden