Alecto Talking Turtle genomineerd voor Baby Innovation Award 2018

maandag 20 november 2017

Alecto Talking Turtle genomineerd voor Baby Innovation Award 2018

Onlangs kwam de vakjury bijeen voor de Baby Innovation Award 2018 en nomineerde de meest innovatieve baby- en peuterproducten. Alleen de meest originele, veilige en bijzondere producten maken kans op de Baby Innovation Award. En de Alecto Talking Turtle een van deze producten.

 

Vakjury

Een deskundige vakjury beoordeelde de nieuwste producten op innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design en veiligheid. Dit jaar bestond de jury uit vertegenwoordigers van: TNO, VeiligheidNL, Consumentenbond, een ontwerpbureau, PR- en media-specialisten en een retail-deskundige. Uit alle inzendingen heeft de jury 26 baby- en peuterproducten genomineerd in 7 verschillende categorieën. Na eerdere awards en nominaties is Alecto Baby in 2018 genomineerd in de categorie Care.

Smartphone

Talking Turtle: Het alles-in-één hulpje

Deze vriendelijke schildpad helpt kinderen bij hun slaapritueel. Het is een unieke combinatie van een nachtlampje, slaapliedjes en natuurlijke geluiden-speler en een verhalenverteller in combinatie met app.

Met de Talking Turtle heb je een vriendelijke schildpad die je kindje helpt bij het rustig en prettig in slaap vallen. De mogelijkheid om slaapliedjes, natuurlijke geluiden en zelfs verhalen af te spelen maakt deze schildpad de ideale steun bij het slaapritueel. Voorzien van nachtlampje met 2 intensiteiten en een timer van alle gemakken voorzien.

 

Je hebt keuze uit 10 voorgeprogrammeerde Nederlandse sprookjes of kunt deze zelf in spreken via de speciale app. Wie wil er nu niet in slaap vallen met de vertrouwde stem van papa of mama.

Neem op afstand je verhaaltje op en stuur deze via wifi naar de Talking Turtle om af te spelen.

Creëer je eigen playlist in de app. Kies die sprookjes, slaapliedjes en geluiden die het beste bij jouw kindje passen.

 

De Talking Turtle is leverbaar vanaf begin februari en heeft een adviesverkoopprijs: van 79,99 euro.

Voor meer informatie kun je alvast een kijkje nemen op alectobaby!

Image title

Baby Innovation Award 2018

Genomineerd zijn is natuurlijk prachtig, maar de award winnen is natuurlijk het allermooist.

De winnaar wordt bepaald door een vakjury, online stemmers en een Mama Jurydag in januari 2017. De winnaars in de diverse categorieen worden bekendgemaakt op de eerste dag van de Negenmaandenbeurs (21 t/m 25 februari 2018).

Jouw stem telt ook!

Een vakjury nomineerde de Talking Turtle. Nu is het aan de (aanstaande) vaders, moeders, opa’s en oma’s om mee te bepalen welke producten er echt uitspringen. Begin december staan op www.babyinnovationaward.nl de digitale stembussen klaar voor stemmend Nederland.
houden je op de hoogte van de exacte data.

Over Baby Innovation Award

De Baby Innovation Award is een initiatief van het vakblad Babywereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. Bekijk alle genomineerde producten op: www.babyinnovationaward.nl.

Image title

 

 

Aan het laden
Aan het laden