Coming soon!

Ontvang als eerste bericht wanneer deze nieuwe topproducten beschikbaar zijn!

Blog


Alecto Baby online

Alecto Baby biedt een compleet assortiment hoogwaardige babycare elektronica producten die jou perfect voorbereiden op gezinsuitbreiding. Wij ontwikkelen al meer dan 45 jaar hoogwaardige producten die grondig worden getest en voldoen aan de strenge veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften van de EU. Al deze baby elektronica producten bieden wij aan tegen betaalbare prijzen: want gezinsuitbreiding is al duur genoeg! Het doel van onze Alecto Baby elektronica producten is het dagelijks leven van ouders makkelijker maken. Er komt veel op je af bij zo’n grote verandering en daarom willen wij er in ieder geval voor zorgen dat je alle hulpmiddelen in huis hebt die je kunnen ondersteunen.

Compleet assortiment babycare producten

Ons assortiment bestaat uit verschillende babyfoons, baby gezondheidsproducten zoals weegschalen en thermometers, maar ook gehoorbescherming, flessenwarmers, foodprocessors en sterilisatoren. Ook aan hulpmiddelen bij het slapen hebben we gedacht met verschillende leuke nachtlampjes en slaaptrainers. Hierdoor wordt het leuker voor je dreumes om alleen op een kamer te liggen.

Alecto Baby: groot in babycare

Kies je voor Alecto Baby, dan kies je voor doordachte en gebruiksvriendelijke producten van hoge kwaliteit. Je weet dus wat je in huis haalt: fijne producten om mee te werken, van een hoge kwaliteit, die beschikbaar zijn voor ieder budget. Bestel je rechtstreeks via onze eigen Alecto webshop dan profiteer je vanaf €30 van gratis verzending. Daarnaast zullen wij jouw order dezelfde dag nog versturen als je op werkdagen voor 19:00u besteld.

Alecto Baby Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting op je eerste aankoop!